Eindejaarsdiners in kasteel Meerlaer

Dit jaar mag het weer! Feesten, uit eten gaan en gezellig samen zijn met al uw vrienden en familieleden. De enige bubbels waar u rekening mee dient te houden zijn diegene in uw glas. En kasteel Meerlaer leent zich perfect voor uw eindejaarsdiner!

Dit kasteel gebouwd in de 2de helft van de 19de eeuw staat in een oase van groen en de gasten van onze diners worden verdeeld over een drietal sprookjesachtige zalen. Een authentiek kasteel gecombineerd met de lekkerste gerechten van Filet Puur maken van uw feest dan ook een onvergetelijke ervaring. 

We voorzien tijdens de feestdagen een 5-gangenmenu op Kerst- en nieuwjaarsdag. Ontdek snel alle details om gezellig bij ons te komen tafelen hieronder.

Wij wensen u alvast een gezellig en smakelijk eindejaar en een zeer gelukkig 2022!

Ann & Pascal


Kerstmis

Op zaterdag 25/12/2021 voorziet onze chef Pascal Cuppens een 5-gangen Kerstmenu. U kunt zowel 's middags om 12u00 als 's avonds vanaf 17u00 terecht in kasteel Meerlaer voor 76 euro per persoon (incl. aperitief, water en koffie).

Voor een extra 20 euro per persoon kunt u genieten van aangepaste wijnen. 

U kiest tijdens uw reservatie via de webshop tussen een vlees-, vis- of een vegan menu.*

*Reserveren kan tot 17/12/2021.


Nieuwjaar

Ook op nieuwjaarsdag, zaterdag 01/01/2022, voorziet chef Pascal Cuppens een 5-gangenmenu. U kunt zowel 's middags om 12u00 als 's avonds vanaf 17u00 terecht om in kasteel Meerlaer nieuwjaar te vieren voor 76 euro per persoon (incl. aperitief, water en koffie).

Voor een extra 20 euro per persoon kunt u genieten van aangepaste wijnen. 

U kiest tijdens uw reservatie via de webshop tussen een vlees-, vis- of een vegan menu.*

*Reserveren kan tot 23/12/2021.


Geen tijd om geregeld deze pagina te bekijken? Like en volg onze pagina op Facebook of volg ons op Instagram en wij informeren u over onze acties en evenementen.