Over ons

CULINAIRE PASSIE

Pascal en Ann Cuppens, broer en zus met een passie voor culinaire meesterwerken en perfectie. Een perfecte match tussen kennis van pure producten en een talent voor organisatie.  Met de missie om de lekkerste gerechten te creëren met enkel het beste van wat vlees, vis en groenten te bieden heeft, is 'Filet Puur' een voor de hand liggende naam om de culinaire passie te beschrijven. 

Pascal: "Voor mij geen 'plofkip' maar enkel kwaliteitsvlees dat ik in zijn puurheid kan bereiden en serveren. De smaak van alle ingrediënten moet perfect zijn."

Er wordt niets aan het toeval overgelaten zodat alles tot in de perfectie geregeld is. Of het feest in Kasteel Meerlaer, of een andere unieke locatie, wordt georganiseerd. Zij gaan tot het uiterste om de wensen van de klant te vervullen. 

Ann: "Geen vraag van een klant is te gek voor mij... ik fix het! We hebben ondertussen een netwerk van partners uitgebouwd waarmee we de meest unieke feesten kunnen verzorgen."

Naast het gebruik van de puurste ingrediënten voor hun creaties, draagt 'Filet Puur' duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo kiezen ze voor producten en diensten van lokale handelaars bij voorkeur ambachtelijk bereid.  

Met 'Filet Puur' maak je van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis.