Culinair genieten bij u thuis

Hier vindt u een handig overzicht van al onze menu's,  gerechten, formules en evenementen.  Gemakkelijk online besteld, betaald en af te halen aan Kasteel Meerlaer op het afgesproken tijdstip. 

Contacteer ons indien u:

  • een voedselallergie of intolerantie heeft,
  • graag een vegetarisch alternatief wenst,
  • of een menu op maat wenst uit te werken.

Ontbijt-, lunch- en dinermenu's

Soepen

Verse maaltijden van onze chef

Verse bereidingen uit onze keuken. Bestellen en thuis op te warmen volgens de instructies op de verpakking, makkelijk én lekker! Om een goede service te kunnen leveren, vragen we u de maaltijden 1 dag op voorhand te bestellen.

Dit jaar mag het weer! Feesten, uit eten, gezellig samen zijn met al uw vrienden en familieleden. De enige bubbels waar u rekening mee dient te houden zijn diegene in uw glas. 

Tijdens de feestdagen voorzien we in plaats van ontbijt voor u diner-formules op Kerst- en nieuwjaarsdag. U vindt alle details om gezellig te tafelen op onze pagina voor de feestdagen. 

Vers vlees uit onze slagerij

Het vers vlees dient u 3 dagen op voorhand te bestellen. 

Vanaf  1 mei 2021 tot en met september 2021 zal je weer kunnen genieten van heerlijke huisbereide PUUR ijsjes, koffie, frisdrank of een lekkere cocktail aan Kasteel Meerlaer. 

We hebben een heuse likweide met banken, tafels, hangmatten en parasols voorzien zodat je naar hartelust kunt genieten van onze zonnige zomerdagen en avonden. Voor de kleintjes (en soms ook de groten) is er een springkasteel voorzien.

Openingsuren 2021:

  • augustus: alle dagen van 14u00 tot 20u00 (uitgezonderd dinsdag)
  • september: woensdag, zaterdag en zondag van 14u00 tot 20u00