Kalender

Hieronder vindt u een overzicht van de geplande acties en evenementen.  We voorzien vaak menu's voor speciale gelegenheden en organiseren evenementen op Kasteel Meerlaer of op locatie. Er zit zeker iets tussen dat u zal interesseren.  

 


Corona-update

Omwille van de COVID-maatregelen kunnen onze acties en evenementen op dit moment niet doorgaan.
Uiteraard kan u nog steeds genieten van onze heerlijke gerechten via de afhaal-formule.


mei-september : Ijsjesbar aan kasteel Meerlaer

Vanaf  1 mei 2021 tot en met september 2021 zal je weer kunnen genieten van heerlijke huisbereide ijsjes, koffie, frisdrank of een lekkere cocktail aan Kasteel Meerlaer. 

We hebben een heuse likweide met banken, tafels, hangmatten en parasols voorzien zodat je naar hartelust kunt genieten van onze zonnige zomerdagen en avonden. Voor de kleintjes (en soms ook de groten) is er een springkasteel voorzien.

Openingsuren 2021:

  • mei-juni: woensdag, zaterdag en zondag van 14u00 tot 20u00
  • juli-augustus: alle dagen van 14u00 tot 22u00 (uitgezonderd dinsdag)
  • september: woensdag, zaterdag en zondag van 14u00 tot 20u00

Smaak van de week: pistache


juli-augustus: zomerbar Bar PUUR

Vanaf 1 juli 2021 openen we de zomerbar Bar PUUR in de tuin van kasteel Meerlaer. Zalig genieten met een lekkere cocktail of van heerlijke hapjes.

Op zaterdag speelt er een live band of DJ. Zo kunnen die zwoele zomeravonden niet meer stuk. Het programma wordt snel bekend gemaakt.

Alle dagen geopend van 14u00 tot 22u00 (uitgezonderd dinsdag).


15 augustus 2021: Moederdag-brunch (afhaal)

In de provincie Antwerpen zeggen ze: "De 15de augustus is toch den échte moederdag!" en hoe beter kunnen we de mama's soigneren dan met een uitgebreide Moederdag-brunch in afhaalformule.  Met onze handige afhaalbox tovert u in een handomdraai een overheerlijke brunch op tafel. De instructies voor opwarmen worden meegeleverd dus als u haar wil vertellen dat u het volledig zelf heeft gemaakt... wij zullen het niet verklappen. ;)

Benieuwd naar wat u mag verwachten? Het volledige menu vindt u vanaf 1 juli in de webshop. 

En om de verrassing helemaal compleet te maken, kunt u er ook een prachtig boeket bloemen bij bestellen. Een stralende mama is daarmee gegarandeerd!


Geen tijd om geregeld onze kalender te bekijken? Like en volg onze pagina op Facebook of volg ons op Instagram en wij informeren u over onze acties en evenementen.