Kalender

Hieronder vindt u een overzicht van de geplande acties en evenementen.  We voorzien vaak menu's voor speciale gelegenheden en organiseren evenementen op Kasteel Meerlaer of op locatie. Er zit zeker iets tussen dat u zal interesseren.  

 


Corona-update

Omwille van de COVID-maatregelen kunnen onze acties en evenementen op dit moment niet doorgaan.
Uiteraard kan u nog steeds genieten van onze heerlijke gerechten via de afhaal-formule.


Februari 2021 : Themaweekends (afhaal)

Heerlijk dineren in het thema van het weekend!

U kan in alle gezelligheid genieten van de creaties van chef Pascal vergezeld van een cocktail en drankje. Lekker smullen terwijl je gezellig en verantwoord kan bijpraten met je familie of vrienden... Kortom beleef uw weekend in stijl met een heerlijk afhaalmenu aan 35,00 euro per persoon (exclusief drank).  

Bekijk de thema's op de afbeelding links. Het menu is warm of koud (om op te warmen) af te halen op: 

  • vrijdag tussen 17u00 en 20u00,  
  • zaterdag tussen 17u00 en 20u00,
  • of zondag tussen 8u00 en 13u00.

De samenstelling van het menu voor de komende week vindt u in onze webshop.


juni-september : Ijsjesbar aan kasteel Meerlaer

De ijsjesbar is weer dicht voor de winter. Maar niet getreurd, vanaf juni 2021 tot en met september 2021 zal je hopelijk weer kunnen genieten van heerlijke ijsjes, koffie, frisdrank of een lekkere cocktail aan Kasteel Meerlaer.

We hebben een heuse likweide met banken, tafels, hangmatten en parasols voorzien zodat je naar hartelust kunt genieten van onze zonnige zomerdagen en avonden. Voor de kleintjes (en soms ook de groten) is er een springkasteel voorzien.* 

Openingsuren: worden bekend gemaakt in 2021

  • juni:
  • juli/augustus: 
  • september

Geen tijd om geregeld onze kalender te bekijken? Like en volg onze pagina op Facebook of volg ons op Instagram en wij informeren u over onze acties en evenementen.