PUURijs blijft gesloten.

Tot onze spijt hebben wij moeten beslissen dat we de zomerbar PUURijs omwille van familiale redenen niet meer zullen openen.

We vinden het bijzonder jammer dat we jullie niet kunnen ontvangen om de zomerse dagen en avonden in de schaduw van het kasteel door te brengen maar het is momenteel niet haalbaar voor ons om dit op te nemen en jullie de kwaliteit te bieden die jullie van ons gewend zijn. 

Graag willen we jullie bedanken voor het vertrouwen en enthousiasme dat we van jullie elk jaar mochten ontvangen. We zullen jullie glimlach bij het likken van onze ijsjes en het sippen aan onze cocktails zeker en vast missen. Bedankt!

Ann & Pascal

huisbereid ijs PUURijs kasteel meerlaer

Zomerbar wordt extra feestlocatie.

Er is ook een beetje goed nieuws, want het zou natuurlijk zonde zijn om dat mooie stukje van onze tuin in onbruik te laten. Dus wil u een gezellig tuinfeest plannen maar is uw tuin niet groot genoeg? Of heeft u gewoon niet de tijd of zin om zo'n feest of evenement in elkaar te boksen? Dan helpen wij u graag uit de nood en kunt u voortaan ook de kasteeltuin boeken als feestlocatie

En bij regenweer kan u gezellig schuilen onder onze tent terwijl uw feest gewoon verder gaat of voorzien wij voor u de feestkelder van het kasteel als backup. 


Luxe-ontbijt op zondag blijft gewoon open!

Het hoeft jullie niet te verwonderen dat jullie nog steeds bij ons terecht kunnen voor een luxe-ontbijt met vrienden en familie.

Elke zondag van 8u30 tot 11u30.  

Reserveer tijdig uw ontbijttafel via onze webshop en wij zullen jullie, zoals altijd, met open armen ontvangen!