Ijsjesbar: PUUR ijs

Van 9 april tot en met 30 september 2022 kunt u genieten van heerlijk huisbereid PUUR ijs in de ijsjesbar aan kasteel Meerlaer.

We hebben een heuse likweide met banken, tafels, ligstoelen en parasols voorzien zodat je naar hartelust kunt genieten van onze zonnige zomerdagen en avonden. Voor de kleintjes (en soms ook de groten) is er een springkasteel voorzien. En bij regenweer kan u gezellig schuilen onder onze paraplu's. 

Geen zin in een ijsje? Geen probleem, naast ijsjes bieden we ook een rijk assortiment aan drankjes en huisbereide nacho's aan. Want naast een ijsje is van verkoelende cocktails nippen de beste manier om die heerlijke zwoele zomeravonden in de schaduw van het kasteel Meerlaer door te brengen.


Elke dag vers gedraaid ijs

Ons PUUR ijs wordt huisgedraaid*, verser kan het dus niet. Met verse melk uit Meerhout bereiden wij de lekkerste smaken. Alles met pure ingrediënten zoals vers fruit, echte koekjes, .... 

 

Elke week voorzien we ook een smaak van de week dus u vindt elke week een extra verrassing op onze menukaart. 

 

*vers gedraaid ijs van verse ingrediënten betekent dat we afhankelijk zijn van de aanlevering van deze ingrediënten. Het aanbod kan dus per dag afwijken. 


PUUR ijs ook bij u thuis

Smult u liever thuis van ons PUUR ijs of wenst u het als dessert aan uw gasten aan te bieden? U kan de ijsjes ook afhalen of u koopt onze handige 1 liter doosjes op voorhand via onze webshop.  


huisbereid ijs PUURijs kasteel meerlaer

Geen tijd om geregeld deze pagina te bekijken? Like en volg onze pagina op Facebook of volg ons op Instagram en wij informeren u over onze acties en evenementen.