De fijnste gerechten op uw tafel

AFGEHAALD OF DOOR ONS GESERVEERD

U wenst uw feest tot in de perfectie geregeld? Bij Filet Puur verzorgen wij uw feest van A tot Z. Een trouw-, doop- of communiefeest, jubileums of verjaardagen, voor elke gelegenheid hebben wij een formule die uw feest tot een succes maakt.

Geen tijd of zin om zelf in de keuken te staan? Een meesterlijk feestmaal wordt door Filet Puur gecreëerd en verwarmd voor afhaling klaargezet of zelfs bij u thuis geleverd.

En voor wie op zoek is naar een unieke en feeërieke locatie om de festiviteiten te vieren, stellen wij Kasteel Meerlaer ter beschikking. 

Heeft u of één van uw gasten een voedselallergie of -intolerantie? Informeer ons! Wij zorgen voor aangepaste gerechten zodat iedereen kan genieten van meesterlijke gerechten. 

 

 Contacteer ons voor een menu op maat van uw wensen.

Voor speciale gelegenheden voorzien wij specifieke evenementen en menu's.  Alle details hierover vindt u terug op onze kalender

Professionele catering

VOOR ONDERNEMINGEN EN VERENIGINGEN

Voor uw onderneming of vereniging verzorgen wij vergaderingen en lunches op kantoor of op locatie. Onbijtsessies, broodjes- of uitgebreide lunch en zelfs grotere diners of personeelsfeesten voorzien wij van de mooiste gerechten en buffetten. 

Wenst u in alle rust te vergaderen of te eten, stellen wij voor u Kasteel Meerlaer ter beschikking. Een authentieke locatie in een oase van groen waar u in alle rust uw klanten, medewerkers of leden kunt ontvangen. Ook seminaries of opleidingen verzorgen wij tot in de puntjes. 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte via ons contactformulier.