De fijnste gerechten op tafel

WIJ MAKEN UW FEEST TOT EEN SUCCES

Professionele catering

U wenst uw feest tot in de perfectie geregeld? Bij Filet Puur verzorgen wij uw feest van A tot Z. Een trouw-, doop- of communiefeest, jubileums of verjaardagen, voor elke gelegenheid hebben wij een formule die uw feest tot een succes maakt. 

Wij bieden onze jarenlange culinaire ervaring als traiteur aan gecombineerd met onze kennis om elk evenement te doen slagen. En dit alles op de unieke en feeërieke locatie, kasteel Meerlaer, om uw festiviteiten net iets meer cachet te geven. 

Heeft u of één van uw gasten een voedselallergie of -intolerantie? Informeer ons! Wij zorgen voor aangepaste gerechten zodat iedereen op uw feest kan genieten van meesterlijke gerechten. 

 Contacteer ons voor een menu op maat van uw wensen.

VOOR ONDERNEMINGEN EN VERENIGINGEN

Voor uw onderneming of vereniging verzorgen wij vergaderingen en lunches in kasteel Meerlaer. Onbijtsessies, broodjes- of uitgebreide lunch en zelfs grotere diners of personeelsfeesten voorzien wij van de mooiste gerechten en buffetten. 

Kasteel Meerlaer biedt u een authentieke locatie in een oase van groen waar u in alle rust uw klanten, medewerkers of leden kunt ontvangen. Ook seminaries of opleidingen verzorgen wij tot in de puntjes. 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte via ons contactformulier.