Zomerbar: Bar PUUR

Van 1 juli tot en met 31 augustus 2021 krijgt de ijsjesbar aan het kasteel Meerlaer een uitbereiding. Vanaf dan neemt Bar PUUR u mee naar exotische oorden. 't Is te zeggen, figuurlijk dan toch. Op de tonen van aangename muziek en met de geur van zuiderse gerechten en verkoelende cocktails zal u kunnen genieten van heerlijke zwoele zomeravonden in de schaduw van het kasteel Meerlaer.


Elke zaterdag live optreden.


Met spijs en drank wordt alles aangenamer!

Naast onze heerlijke cocktails en huisgedraaid PUUR ijs, voorziet onze chef Pascal Cuppens voor Bar Puur 3 soorten nacho's en een assortiment tapas-bordjes.  

 

*wij werken met dagverse producten en kunnen geen garantie bieden op het voorradig zijn van alle vermelde menu-artikelen. 


Corona-maatregelen

Wij doen er alles aan om uw bezoek zo aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen. Mogen wij u echter vragen dat  u zich steeds houdt aan de geldende corona-maatregelen (aantal personen per tafel, mondmaskerplicht als u zich verplaatst, enz.). Mocht u niet op de hoogte zijn van de maatregelen, volg dan zeker de aanwijzingen van ons personeel op. Enkel samen kunnen we uw herwonnen vrijheid en onze broodwinning garanderen. 


Geen tijd om geregeld deze pagina te bekijken? Like en volg onze pagina op Facebook of volg ons op Instagram en wij informeren u over onze acties en evenementen. 

Vanaf 29 april 2023 is het zover!  Dan kunt u weer naar hartelust genieten van heerlijk huisbereid PUURijs en lekkere cocktails in de ijsjesbar aan kasteel Meerlaer, en wel tot en met 1 oktober 2023.

Op onze likweide met banken, tafels, ligstoelen en parasols kunt u heerlijk genieten van de eerste zonnestralen of afkoelen in de schaduw van de bomen tijdens die zwoele zomerdagen en avonden. Voor de kleintjes is er een grote zandbak met speeltoestellen voorzien. En bij regenweer kan u gezellig schuilen onder onze paraplu's. 

Geen zin in een ijsje? Geen probleem! Naast ijsjes bieden we ook een rijk assortiment aan drankjes aan en proeft u zeker onze huisbereide nacho's of wafels en pannenkoeken.

Ijsjesbar Pop-up ijsjes cocktails kasteel Meerlaer Laakdal
Ontbijt in Kasteel Meerlaer Laakdal -  zomerbar
Ontbijt in Kasteel Meerlaer Laakdal Kerstmis Ontbijtbuffet