Zomerbar: Bar PUUR

Van 1 juli tot en met 31 augustus 2021 krijgt de ijsjesbar aan het kasteel Meerlaer een uitbereiding. Vanaf dan neemt Bar PUUR u mee naar exotische oorden. 't Is te zeggen, figuurlijk dan toch. Op de tonen van aangename muziek en met de geur van zuiderse gerechten en verkoelende cocktails zal u kunnen genieten van heerlijke zwoele zomeravonden in de schaduw van het kasteel Meerlaer.


Elke zaterdag live optreden.


Met spijs en drank wordt alles aangenamer!

Naast onze heerlijke cocktails en huisgedraaid PUUR ijs, voorziet onze chef Pascal Cuppens voor Bar Puur 3 soorten nacho's en een assortiment tapas-bordjes.  

 

*wij werken met dagverse producten en kunnen geen garantie bieden op het voorradig zijn van alle vermelde menu-artikelen. 


Corona-maatregelen

Wij doen er alles aan om uw bezoek zo aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen. Mogen wij u echter vragen dat  u zich steeds houdt aan de geldende corona-maatregelen (aantal personen per tafel, mondmaskerplicht als u zich verplaatst, enz.). Mocht u niet op de hoogte zijn van de maatregelen, volg dan zeker de aanwijzingen van ons personeel op. Enkel samen kunnen we uw herwonnen vrijheid en onze broodwinning garanderen. 


Geen tijd om geregeld deze pagina te bekijken? Like en volg onze pagina op Facebook of volg ons op Instagram en wij informeren u over onze acties en evenementen.